Nosaltres


La Fundació Vergés Ginjaume es consitueix com una Fundació d’interès social i sense ànim de lucre que pretén desenvolupar programes d’ajut a les famílies a tots els àmbits possibles: educació dels fills, convivència familiar, assistència a persones necessitades, etc.

La Fundació Vergés Ginjaume ha sorgit per iniciativa dels seus fundadors -el Sr. Francesc Vergés i la Sra. Mª Neus Ginjaume-, i es va presentar de manera oficial en un acte públic que va tenir lloc el 19 de juny de 2007 a l’Auditori del Cercle Sport de Figueres, que va presidir l’alcalde de la ciutat, el Sr. Santi Vila.

Les activitats socials es varen iniciar poc després i el programa d’assistència i companyia es va engegar al gener de 2008. En un primer moment es va anomenar Fòrum de les Famílies, fins que al 2014 es va constituir definitivament com a Fundació a Catalunya i es va passar a anomenar Fundació Vergés Ginjaume.

La Fundació Vergés Ginjaume preten ajudar a les famílies de tota mena en totes les seves necessitats possibles, fer companyia, de manera immediata, personal i propera, els qui senten el pes del dolor i la solitud, i col·laborar amb les institucions públiques i privades per contribuir a la humanització dels serveis socials, tot fomentant sempre l’ajut personal i els valors humans.També vol fomentar el creixement del voluntariat i preparar-lo perquè sigui capaç de donar el millor de si mateix, del seu temps i de la seva generositat.